Declarație uluitoare a Mihaelei Rădulescu: „Nu m-am apucat să povestesc câți clienți am avut!”

Declarație uluitoare a Mihaelei Rădulescu: „Nu m-am apucat să povestesc câți clienți am avut!”

Mihaela Rădulescu a demonstrat în nenumărate rânduri că este o femeie lipsită de inhibiții. În vara acestui an, vedeta a postat pe instagram câteva imagini în care apare fără sutien, iar în urmă cu 17 ani i-a lăsat pe toți mască cu o declarație amețitoare

Cel mai important eveniment monden al anului 1999, la Cluj-Napoca, Balul Operei, a găzduit toate VIP-urile clujene, atât din lumea afacerilor, cât și din cea politică. Prezentatorul și moderatorul acestui bal a fost nimeni altcineva decât Mihaela Rădulescu. Vedeta a stârnit hohote de râs malițioase, în momentul în care a început să povestească cum l-a lăsat fără cuvinte pe un invitat clujean la emisiunea „Duminica în familie” pe care chiar ea o prezenta.

Respectivul tocmai încerca să relateze câte personalități s-au perindat vreme de 30 de ani prin hotelul pe care îl conduce. Pentru a stopa lăudăroșenia omului, prezentatoarea TV i-a spus acestuia: „Și eu am 30 de ani, și nu mă apuc să povestesc câți <<clienți>> am avut”. În prezent, Mihaela Rădulescu, jurat la emisiunea ,,Românii au talent", are o relație de dragoste cu Felix Baumgartner, omul care a spart bariera sunetului, plonjând din stratosferă de la aproape 40 de km distanţă de Terra.

 

Ne puteți urmări și pe Google News