Mirel Palada despre episodul Antena 3 - Cioloş: Ditamai elefantul s-a bălegat în studio. Să vedeţi mocirlă pe 11 decembrie!

Mirel Palada despre episodul Antena 3 - Cioloş: Ditamai elefantul s-a bălegat în studio. Să vedeţi mocirlă pe 11 decembrie!

Sociologul Mirel Palada, purtător de cuvânt al PRU, a comparat participarea premierul Dacian Cioloş la Antena 3 cu campania unui fost candidat PNL care a plimba un elefant pe străzile Constanţei.

"Toata lumea vorbeste despre emisiune. Deci, teoretic, si-a facut efectul, asa ar zice la manual. Dar eu imi amintesc o situatie in care toata lumea vorbea, si totusi n-a fost de bine deloc. Manea cind a defilat cu elefantul prin Constanta, in campania locala din 2008, toata lumea a stiut. Am filme! Am dovada! Chiar zilele trecute ma uitam la ele, cum mergeam eu in urma elefantului si admiram plavanul de bou tropical cum se balega pe asfaltul constantean. Pentru ca Manea a adus elefantul, s-a vazut imediat. Dar nu s-a vazut de bine, ci din contra. S-a vazut imediat in sondaje inadecvarea acelui mod de comunicare. Manea al nostru, slutu si uritu, a crescut la notorietate, dar a scazut la incredere. Adica s-a facut varza, cu elefantul lui cu tot. Asa si cu emisiunea de aseara. Ce ditamai elefantul s-a balegat in studio. Ce dezastru. Materie organica de-aia fertila, agronomica, din care creste viata in toata splendoarea ei de furie productiva. Mocirla. Mocirla everywhere. Sa vezi mocirla pe 11 decembrie!", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Candidatul PNL la Primăria Constanţa în anul 2008, Victor Manea, a apărut în Piaţa Ovidiu cu un elefant de circ şi o fanfară, înaintea lansării candidaţilor la alegerile local. Animalul a zăbovit preţ de câteva minute, iar cei prezenţi au putut să-l fotografieze, după care a fost luat de către dresor şi îngrijitor şi dus din nou la circ.

Premierul Dacian Ciolos le-a răspuns marţi celor care i-au reproşat că merge la o emisiune la Antena 3 că se duce la acest post de televiziune din respect pentru telespectatori. ''Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Şi că nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta'', a spus Cioloş, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social.

Ne puteți urmări și pe Google News