Un jucător brazilian de la Arsenal a IZBUCNIT ÎN PLÂNS în timp ce vorbea despre tragedia aviatică din Columbia | VIDEO

Un jucător brazilian de la Arsenal a IZBUCNIT ÎN PLÂNS în timp ce vorbea despre tragedia aviatică din Columbia | VIDEO

Tragedia aviatică din Columbia, înregistrată cu 71 de victime, printre care și 19 jucători și membri ai staff-ului echipei Chapecoense, a îndoliat lumea fotbalului. Brazlianul Gabriel Paulista, de la Arsenal Londra, nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul unui interviu acordat pentru postul de televiziune al clubului.

Din accidentul aviatic produs lângă orașul Medellin, doar trei jucători ai formației braziliene Chapecoense au supraviețuit: fundaşul Alan Ruschel, portarul Jackson Ragnar Follmann şi fundaşul Helio Hermito Zampier Neto.

Gabriel Paulista a fost un apropiat al antrenorului Cairo Junior, decedat în accidentul aviatic, și a ținut să transmită condoleanțe familiilor victimelor. Cairo Junior l-a antrenat pe Paulista la formația braziliană Vitória.

Mesajul integral al lui Gabriel Paulista.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-e puţin greu să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat şi sper ca familiile să găsesască putere, iar Dumnezeu să le aline suferinţa. Am avut mulţi prieteni acolo, am jucat pentru Vitoria pentru cinci ani şi am lucrat cu antrenorul, cu staff-ul său, dar şi cu doi jucători. Eram prieteni foarte apropiaţi. E foarte greu să accepţi ce s-a întâmplat.

E ceva ce nu ne imaginam că se va întâmpla vreodată cu noi sau cu un prieten apropiat. Cel mai mic lucru pe care îl pot face e să transmit condoleanţe familiilor şi să sper că vor putea merge înainte. Ştiu din experienţă că nu e uşor să pierzi un membru al familiei. Mi-am pierdut un frate şi ştiu cât e de dureros.

Sper să se găsească forţă pentru această echipă care a încântat fotbalul din Brazilia, un grup care acum cinci ani juca în divizia a patra şi a surprins pe toată lumea.

Avem doar amintiri frumoase de păstrat în inima noastră cu această echipă

Avem un grup cu prieteni din Brazilia şi le-am dat un mesaj în care le spuneam să nu lase pe mâine ce pot face astăzi. (n.r. începe să plângă) Spun asta pentru că la ultima mea aniversare (n.r. pe 26 noiembrie) am simţit această dorinţă inexplicabilă să vorbesc cu Caio Junior şi din nu ştiu ce motiv am lăsat-o pe altă dată. Şi apoi a venit această tragedie. Deci dacă vreţi să faceţi ceva, ieşiţi să o faceţi pentru că nu se ştie niciodată ce va aduce ziua de mâine”, a declarat Gabriel Paulista.