Incredibil! Un artist celebru din România a fost CONDAMNAT RECENT pentru un pumn devastator dat într-un SCANDAL DIN TRAFIC

Incredibil! Un artist celebru din România a fost CONDAMNAT RECENT pentru un pumn devastator dat într-un SCANDAL DIN TRAFIC

Incredibil! Un artist celebru din România a fost condamnat recent pentru un pumn devastator dat într-un scandal din trafic. Costel Busuioc, cântărețul care a devenit celebru în anul 2008, când a câștigat competiția Hijos de Babel, Spania, prin vocea sa extraordinară, a fost condamnat recent la închisoare pentru lovire și alte violențe.

În urmă cu doi ani, un conflict în trafic s-a terminat prost pentru Costel Busuioc. Acesta se deplasa în Timișoara la volanul autoturismului personal. Pentru că șoferul mașinii din fața lui mergea încet, Costel a oprit mașina și i-a tras un pumn șoferului, scrie ziarulring.ro.

Tânărul agresat, Alexandru Pelcea a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

Pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, instanța a decis ca tenorul român să presteze muncă în folosul comunității pentru doi ani și să respecte o serie de reguli pentru a se reintegra social. Pentru că niciuna dintre părți nu a făcut apel în termenul stabilit, decizia instanței rămâne definitiva, iar în cazul în care Costel Busuioc nu revine în țară pentru a se supune deciziei judecătorilor, va fi obligat să execute un an de închisoare.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Costel Busuioc va avea un concert la Centrul Cultural din Chicago.