Oferte pentru toate buzunarele la Târgul de Turism

Oferte pentru toate buzunarele la Târgul de Turism

Reduceri de până la 50%, oferte speciale și discounturi suplimentare de Early Booking îi aşteaptă pe cei care vor să îşi rezerve vacanţa la Târgul de Turism al României, care a început ieri, în Capitală, la Romexpo.

 În cadrul târgului, care va ţine până duminică, sunt prezenţi peste 230 de agenţii de turism şi tour-operatori din România, Austria, Bulgaria, dar şi din ţări ca India, Iordania, Israel sau Republica Dominicană. Majoritatea ofertelor se îndreaptă spre vacanţele de anul viitor, cu reduceri consistente, de circa 40%, dacă faceţi rezervarea acum. În perioada târgului, reducerile suplimentare sunt de minimum 10%. În plus, dat fiind că astăzi este şi Black Friday, unele agenţii oferă discounturi în plus şi cu această ocazie. Pentru 2017, printre destinaţiile externe promovate mai intens de agenţiile de turism sunt staţiunile din Spania, precum Mallorca sau Tenerife, ţară care a început să fie tot mai căutată de români, în detrimentul Turciei.

Călător în lumea largă

La târg mai puteţi găsi sejururi ieftine pentru extrasezon, cu autocarul, în Grecia, de pildă: de la 15 euro/persoană în insula Thassos sau de la 16 euro în Zakynthos. De asemenea, excursiile în Bulgaria pot porni de la 9 euro, preţ valabil tot în extrasezon. Alte destinaţii tot mai expuse sunt Dubai sau zone mai exotice, precum Mauritius, Zanzibar sau Thailanda, pentru care există oferte şi de Revelion. Ca exemplu, un pachet de Revelion în Mauritius la un hotel de cinci stele, cu mic dejun şi transport inclus, în perioada 28.12 - 05.01 poate costa 1.819 euro de persoană

. Dacă vreţi să vă petreceţi Sărbătorile de Iarnă în ţară, cu greu mai puteţi găsi cazare în zonele cele mai cunoscute. La târg veţi descoperi însă multe standuri ale unor comune care „scot capul” timid în lume, ademenindu- i pe turişti cu bucate şi obiceiuri tradiţionale, dar şi voie bună. Localităţi precum Slănic Moldova (Bacău) sau Piatra Neamţ vă aşteaptă cu pârtii de schi, iar Tătăruşi sau „Mica Bucovină” se laudă că e „cea mai frumoasă comună” din judeţul Iaşi.

Ne puteți urmări și pe Google News