LIGA I. Echipa lui Gică Hagi a câștigat un meci tensionat, cu un penalty executat de două ori și doi ELIMINAȚI. Un jucător ACUZĂ: „Mi-a zis marș de aici!”

LIGA I. Echipa lui Gică Hagi a câștigat un meci tensionat, cu un penalty executat de două ori și doi ELIMINAȚI. Un jucător ACUZĂ: „Mi-a zis marș de aici!”

FC Viitorul a câștigat partida disputată, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 14-a a campionatului intern. Echipa lui Gică Hagi a avut un penalty, ratat, dar care a fost repetat.

FC Viitorul s-a impus, luni, în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, într-o confruntare din runda a 14-a a campionatului intern. Oaspeții au deschis scorul datorită lui Florin Cernat, cel care a transformat un penalty, în minutul 8, gazdele au revenit prin Răzvan Marin (78 - penalty) și Kevin Boli (90+5). În minutul 66, Ionuț Balaur, jucătorul oaspeților, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. În minutul 75, arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty pentru echipa lui Gică Hagi și i-a arătat cartonașul galben lui Vasile Maftei. Aurelian Chițu a executat, a ratat, iar „centralul” a dictat repetarea loviturii, considerând că jucătorii de la Voluntari au intrat în careu. La această fază, Vasile Maftei a protestat și a primit al doilea cartonaș galben. La final, el l-a acuzat pe arbitrul Kovacs: „Nu e normal să vorbească un arbitrul de Europa League așa... mi-a zis Marș de aici!.” Nu suntem sclavii nimănui, nu e normal să mă înjure! O să mă suspede pe mine probabil, că o să scrie în foaie ce vrea el și n-o să mai zică nimeni nimic. Am pierdut punctele și asta e. Mergem mai departe. I-am cerut explicații pentru penalty, nu am văzut faza. Nu știa ce să-mi zică! Nu e normal să facă așa ceva că e el Istvan Kovacs. Păcat, e un arbitru de talie europeană. Vorbim mai mult de arbitraj decât de joc. Am luat roșu nemeritat și degeaba. N-am cerut explicații așa vehement ca să-mi dea roșu!, a spus Maftei la Digi Sport.