Dezvăluiri de senzație! Ce REGINĂ a României a vândut flori și panglici în America pentru a-și câștiga existența?

Dezvăluiri de senzație! Ce REGINĂ a României a vândut flori și panglici în America pentru a-și câștiga existența?

Dezvăluiri uluitoare legate de una dintre cele mai respectate regine ale României. La 19 ani, s-a angajat ca vânzătoare la un magazin din New York

Dezvăluiri. „Am fost vânzătoare de panglici şi flori artificiale. Nu prea mi se potrivea, dar e amuzant să aranjezi vitrina. E ciudat câţi oameni pot să cumpere panglici şi flori artificiale”, declara regina în urmă cu mai mult timp. Cine este personajul poveștii? Este vorba chiar despre regina Ana, fosta soție e regelui Mihai. Regretata doamnă a rememorat, în urmă cu opt ani, în cadrul unui interviu acordat TVR, mai multe aspecte deosebite din viața sa.

Așa a învățat ce înseamnă respectul

Ne puteți urmări și pe Google News

Redăm câteva pasaje interesante din perioada în care nu-l cunoscuse încă pe regele Mihai. Viitoarea regină a României avea 19 ani, se găsea în America, la New York și nu se sfia să pună osul la munca de jos: „Am fost vânzătoare de panglici şi flori artificiale. Nu prea mi se potrivea, dar e amuzant să aranjezi vitrina. E ciudat câţi oameni pot să cumpere panglici şi flori artificiale. Aşa am întâlnit mulţi oameni şi am învăţat ceva: sunt oameni foarte politicoşi cu cel care vinde şi alţii pentru care nu exişti. Asta se vede imediat. De atunci am fost întotdeauna foarte atentă: spun mulţumesc şi bună ziua celor care vând”.

S-a înrolat ca voluntar în Cel De-al Doilea Război Mondial!

Mai departe, regretata regină a dezvăluit cum s-a înrolat ca voluntar în Cel De-al Doilea Război Mondial, dar și cum a promovat de la gradul de caporal la cel de locotenent: „La început am condus o ambulanţă. Era o muncă foarte grea, pentru că vedeai atât de multă suferinţă. Tineri despre care ştiai că o să moară şi nu puteai face nimic pentru ei... decât, uneori, să-i ţii de mână... După asta m-au mutat şi am devenit şoferul comandantului. Făceam curierat. Am stat pe front aproape doi ani și jumătate”.

„Indiferent de banii pe care îi ai, trebuie să lucrezi, pentru că munca îţi dă libertate”, Ana, regina României (1923-2016)