Face Măruță mișto de Vârciu, dar nu-i ia fața în bucătărie

Face Măruță mișto de Vârciu, dar nu-i ia fața în bucătărie

În weekend, Liviu Vârciu a preferat să stea acasă și să-și exerseze aptitudinile de bărbat harnic. A tras aer adânc în piept, a scos câteva kile de legume și s-a pus pe murat.

 Rezultatul, contrar așteptărilor, e demn de lăudat! Astfel că Liviu s-a fălit cu două borcane mari și frumoase de murături asortate. Fetele din lista lui de prieteni de pe Instagram au fost foarte încântate de isprava artistului, fapt care a stârnit puțină invidie în amicii lui din lumea showbizului.

FOTO; Măruță, invidios pe murăturile prietenului său

Ne puteți urmări și pe Google News

Primul care a lovit a fost chiar prietenul lui, Cătălin Măruță, care i-a spus: „Important e că le-ai făcut cu Google… Deci te-ai resemnat?!?… Tot singur e mai bine!”, a scris soțul Andrei făcând haz de burlăcia lui Vârciu.

Tot în aceeași notă l-a apostrofat și motociclistul Cătălin Cazacu: „Dacă în 2016 pui murături sâmbătă seara, într-o garsonieră, ești un trist!”. Liviu nu s-a obosit să le răspundă, fiind probabil mulțumit de reacția pozitivă pe care a primit-o de la publicul feminin.

Câteva zile mai târziu, el a revenit în bucătărie. „Gătesc, cine vine la masa? P.S. Mănușile nu sunt ale mele”, a adăugat el repede anticipând că va fi luat peste picior.

Puțină lume știe, dar Vârciu este un bucătat pasionat, care gătea și când era însurat cu Adelina Pestrițu. „Gătesc din pasiune, de foarte mult timp. Gătitul este din activitățile care mă relaxează, îmi dă o stare de bine. Pasiunea pentru gătit este dusă extreme atunci când foamea atinge punctul maxim”, râdea Când a gătit pentru prima oară? Era adolescent! „A trecut ceva vreme de atunci. Am încercat să gătesc o tocăniţă aşa cum o prepara bunica mea. Normal că nu a ieşit ca cea preparata de bunica, dar se putea mânca”, a adăugat râzând.