Gorghiu, TAXATĂ pentru declarațiile sale: "Când numărul de neuroni ai Alinei Gorghiu îl egalează pe cel ai Denisei Rifai"

Gorghiu, TAXATĂ pentru declarațiile sale: "Când numărul de neuroni ai Alinei Gorghiu îl egalează pe cel ai Denisei Rifai"

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe ar face o figură frumoasă dacă ar dori să candideze pe listele PNL şi că ar vrea ca declaraţia să fie privită ca o invitaţie. Declarația sa a fost taxată de fostul președinte al ANAF, Sebastian Bodu.

"Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi'', a declarat Alina Gorghiu la Antena 3, precizând că nu a avut o discuţie cu Denise Rifai în acest sens, însă ar vrea ca jurnalista să considere intervenţia sa ca o invitaţie.

"Când numărul de neuroni ai Alinei Gorghiu îl egalează pe cel ai Denisei Rifai, iese următoarea declaratie poltică: "Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL la alegeri, are cunoştinţe economice, poate purta un dialog".

N-ai, frate, cu ce partid să votezi. Nimeni nu discută că statul distruge mediul de afaceri. Nimeni nu discută că ANAF a devenit dușmanul antreprenoriatului. Nimeni nu face programe politice în domeniul fiscalității și administrării fiscale", a scris Sebastian Bodu  pe Facebook. 

Ne puteți urmări și pe Google News