Speriată de naștere, Bianca a cerut ajutorul prietenilor

Speriată de naștere, Bianca a cerut ajutorul prietenilor

Însărcinată în luna a șaptea, Bianca Drăgușanu a intrat în panică. Iubita lui Victor Slav, pe care problemele din timpul sarcinii nu prea au ocolit-o, începe să se gândească serios la momentul nașterii.

Bianca a ales nașterea prin cezariană, dar cum mulți spun că operația în sine este lipsită de complicații, viitoarea mămică a postat pe Facebook un articol scris de o tânără din Missouri, care a trecut prin momente grele la nașterea prin cezariană. „Gura mică a celor care pretind că știu tot!”, a scris Bianca pe Facebook.

Prietenele virtuale s-au grăbit să o îmbărbăteze și să-i prezinte, după experiența lor, avantajele și dezavantajele nașterii naturale sau nașterii prin cezariană. „Mi-e foarte teamă, îmi doresc doar ca micuța mea să fie bine! Atât!”, a recunoscut Bianca.

În timpul sarcinii, vedeta a avut multe probleme. După insomnii repetate și stări de oboseala, a trecut printr-o spaimă mare în urmă cu puțin timp. Se pare că ea a căzut pe scari și abia a mai reușit să se ridice pentru a putea fi transportată la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News