KLAUS JOHANNIS A PIERDUT PESTE 25 DE PROCENTE ÎNTR-UN AN. Avanpremieră sondaj Avangarde. VICTOR PONTA și TRAIAN BĂSESCU, cresc!

KLAUS JOHANNIS A PIERDUT PESTE 25 DE PROCENTE ÎNTR-UN AN. Avanpremieră sondaj Avangarde. VICTOR PONTA și TRAIAN BĂSESCU, cresc!

Un sondaj Avangarde care va fi prezentat pe siteul evz.ro în cursul zilei de mâine, după ora 20.00, arată o prăbușire fără precedent a Președintelui României în încrederea românilor, așa cum a fost ea măsurată în 2016, comparativ cu 2015.

Klaus Iohannis, președintele României, are o cotă de încredere care arată că pierderea de popularitate a sa este uriață. Comparând rezultatele din august 2015 cu cele din august 2016, potrivit unui sondaj Avangarde intrat în posesia EvZ, dar ale cărui rezultate sunt sub embargou media, până mâine la ora 20.00. Atunci veți putea citi întreaga analiză a sociologului Marius Pieleanu, coordonatorul științific al sondajului.

Din analiza preliminară vă putem spune că marea surpriză este scăderea cu peste 25 de procente a președintelui Klaus Iohannis, ceea ce face ca scăderea de 2 procente pe lună să fie extrem de îngrijorătoare pentru stafful prezidențial.  Totodată, Traian Băsescu și Victor Ponta înregistrează creșteri, comparația fiind făcută cu aceleași rezultate din 2015. 

CITIȚI AICI REZULTATELE SONDAJULUI.

Ne puteți urmări și pe Google News