Hagi jr. a impresionat în tricoul Fiorentinei

Hagi jr. a impresionat în tricoul Fiorentinei

După trei partide amicale jucate sub culorile trupei toscane, Ianis s-a remarcat în fața antrenorului Paulo Sousa

Ianis Hagi s-a remarcat la noua sa echipă, AC Fiorentina. În vârstă de 17 ani, fiul legendarului Gheorghe Hagi a avut un debut de excepție la formația din Firenze, în stagiul de pregătire al grupării „viola”.

În primele două „teste”, românul a reușit câte o pasă de gol, iar marți, la ultimul meci amical al Fiorentinei, Hagi jr. a fost titular încă din primul minut, în jocul pe care gruparea toscană l-a susținut în compania divizionarei secunde Trapani, echipa la care evoluează și românul Mihai Bălașa, împrumutat de la AS Roma.

Fiorentina a s-a impus cu 2-1, grație evoluției lui Ianis, care a reușit să obțină un penalty și să ofere o pasă de gol cu călcâiul, la a doua reușită. Prestația sa din cele trei partide amicale jucate până acum arată faptul că fostul jucător de la FC Viitorul s-a integrat perfect la Fiorentina.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Lucrurile merg bine pentru Hagi”

La finalul meciului cu Trapani, Paulo Sousa, tehnicianul trupei din Florența, nu a dorit să-l ridice în slăvi prea mult pe Ianis Hagi. „Lucrurile merg bine pentru Hagi. A simțit pe final puțină oboseală, dar e normal pentru că suntem încă într-o perioadă de acumulări. E important să tragem tare și la antrenamente, pentru că acest lucru ne va ajuta mai departe, în cursul sezonului”, a mărturisit Sousa. Celălalt român de la Fiorentina, Ciprian Tătărușanu, nu a fost inclus în lot pentru meciul de miercuri.