Vaslui, „paradisul” dezaxaților sexual. Trei violuri, pe bandă rulantă, în Săptămâna Luminată

Vaslui, „paradisul” dezaxaților sexual. Trei violuri, pe bandă rulantă, în Săptămâna Luminată

Un frate și-a violat sora, un fiu și-a batjocorit mama – pentru a doua oară - și un adolescent și-a bătut joc de o nonagenară. Înfiorător!

Statisticile confirmă că județul Vaslui se dovedește a fi o pepinieră nesfârșită de violatori, borfași și criminali. Nu trece săptămână în care în județul, făcut celebru de George Coșbuc, să nu se întâmple câte o grozăvie, fie că e vorba de viol, tâlhărie sau crimă. Nici nu s-au stins bine ecourile după supermediatizatul caz al celor șapte tineri din Vaslui, care au violat în grup o adolescentă și au fost condamnați la pușcărie, că alte trei cazuri de viol s-au petrecut în acest capăt de țară, în numai o săptămână.

Fiul de 32 de ani și-a violat mama de 65 de ani

O mamă din satul Fedești, comuna Șuletea, de 65 de ani, a fost violată în noaptea de joi spre vineri, 5 spre 6 mai, de propriul fiu. Dănuț Florin Ciofu, de 32 de ani, nu este la prima sa faptă de incest, el violându-și mama și în 2009, când a fost arestat și încarcerat pentru acest fapt, pentru care a ispășit patru ani de pușcărie. Polițiștii din Murgeni s-au trezit cu femeia la sediu, bătută măr, ea acuzându-și fiul de viol. Acesta a fost confirmat de medicul legist, iar violatorul a recunoscut senin abominabila faptă.

Ne puteți urmări și pe Google News

De la eliberare până când a reclamat Catinca Ciofu ororile la care a fost supusă de fiul ei, acesta ar mai fi violat-o de vreo patru ori, spun jurnaliștii de la vremeanoua.ro. Sătulă de calvarul la care o supunea propriul copil, femeia l-a dat din nou pe mâna poliției. Judecătorii bârlădeni au emis imediat mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

O bătrână de 90 de ani, batjocorită de un adolescent de 17 ani

​Încă un viol a fost comis în aceeași noapte, victimă fiind o bătrână de 90 de ani, iar violatorul un tânăr de numai 17 ani. Violul a fost înfăptuit în noaptea de joi spre vineri, când minorul a intrat peste bătrână, care locuia singură, fiul ei având domiciliul în Bârlad. A început să o bată, iar bătrână și-a pierdut cunoștința. A doua zi, preotul din sat a fost pe la bătrână și a aflat că a fost agresată, femeia neputând spune dacă a fost violată, fiind și în stare de șoc. Preotul l-a chemat pe fiul ei, iar acesta a anunțat poliția despre grozăvie, dau amănunte jurnaliștii de la vremeanoua. ro. Polițiștii au venit imediat și au adus și câinele de urmărire, de la Bârlad. Au găsit în casă pălăria violatorului, iar câinele s-a dus întins direct la ușa acestuia. Bătrâna a fost și ea dusă la medicul legist, care a confirmat violul. Tânărul a recunoscut senin violul, precizând că pentru asta s-a dus la bătrână! Avea chef de o femeie și a crezut că bătrâna nu-i va „rezista”! Cum aceasta l-a fugărit, atunci el a luato la bătaie, iar leșinul femeii i-a „înlesnit” fapta. Vaslui, „paradisul” dezaxaților sexual Trei violuri, pe bandă rulantă, în Săptămâna Luminată Acum o săptămână, a fost arestat un dezaxat sexual, de 17 ani, din comuna Vuțcani, jud. Vaslui, care a violat o femeie de 40 de ani în ianuarie, o fetiță de 12 ani în Joia Mare și pe verișoarele sale de 9 și 10 ani, vara trecută.

Un vasluian de 28 de ani și-a violat sora, de 15 ani

Dumitru Gabriel Panaite, de 28 de ani, din satul Deleni, comuna Hoceni, de curând ieșit din închisoare, a abuzat-o pe sora sa, în timp ce se afla cu ea, la cules iarbă, pe un câmp. A bătut- o și, profitând de faptul că se aflau într-un loc izolat și nu avea cine să îi sară minorei în ajutor, a siluit-o. Fata a fost amenințată cu moartea, să nu spună nimănui nimic, însă ea s-a dus la preotul din sat și s-a plâns de cele întâmplate. O femeie din sat a văzut-o pe fată, la biserică, plânsă, speriată și cu urme de violență pe corp, și nu s-a lăsat până nu a aflat ce i s-a întâmplat. Astfel, de viol a aflat și mama fetei, Mariana Panaite, care a mers imediat la Poliție. Individul s-a răzbunat pe mamă, luând-o la bătaie, informează site-ul vremeanoua. ro. Individul a fost recent eliberat din pușcărie, după ce a comis o tâlhărie, în 2013, pentru care a fost condamnat la trei ani de închisoare. „Panaite Dumitru, prin violență, a întreținut raport sexual cu minora. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși și a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru viol”, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.