Kovesi reacţionează dur la acuzaţiile lansate de Badea şi Gâdea cu privire la relaţia amoroasă pe care şefa DNA ar avea-o cu un director de la RCS-RDS

Kovesi reacţionează dur la acuzaţiile lansate de Badea şi Gâdea cu privire la relaţia amoroasă pe care şefa DNA ar avea-o cu un director de la RCS-RDS

Războiul dintre procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi Mihai Gâdea şi Mircea Badea, angajaţi ai trustului de presă Intact, a atins un nou nivel. După ce realizatorii de televiziune au insinuat că şefa DNA i-ar aresta, de fapt, pe competitorii iubitului său, Florin Nemeș, director de PR la RCS-RDS, companie implicată într-un proces cu Antena 3, Kovesi anunţă, public, că va folosi toate căile legale pentru a respinge „atacurile defăimătoare” la adresa sa.

Cu referire la afirmaţiile mincinoase şi denigratoare făcute la emisiunile „În gura presei” şi „Sinteza zilei”, transmise la data de 4.05.2016 la postul de televiziune Antena 3, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următorul  punct de vedere al doamnei Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA:

„Dosarul nr.129/P/2013, prin care mai multe persoane - directori şi acţionari ai Trustului Intact – au fost trimişi în judecată, a fost înregistrat la Direcţia Naţională Anticorupţie la data de 24 aprilie 2013, înainte de numirea mea în funcţia de procuror şef al DNA .

Atât la data înregistrării dosarului la DNA, cât şi pe durata instrumentării  acestuia, nu am cunoscut personal şi nu am discutat cu nicio persoană din conducerea sau cu angajaţi/foşti angajaţi ai companiei care este parte vătămată în dosar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul şef al DNA, ci de procurorul şef al Secţiei pentru combaterea corupţiei .  Simpla împrejurare că, de-a lungul timpului, am avut relaţii personale cu persoane angajate la o societate comercială nu poate să afecteze imparţialitatea sau  legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA. Orice fel de atacuri defăimătoare la adresa mea, inclusiv a vieţii mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea căilor legale”, precizează şefa DNA, prin biroul de presă, într-un drept la replică trimis mass-media.

"DOAMNA KOVESI ARESTEAZĂ COMPETITORII IUBITULUI?!??!? Catavencii scriu că pe iubitul doamnei Kovesi îl cheamă Florin Nemeș și este mare director de PR la RCS-RDS și actor în reclamele cu pușcăriași(?!?!?) la telefonia DIGI. Și fostul soț al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil în interviuri, doamna Kovesi le realizează la DIGI. RCS-RDS făcea plângere penală la DNA împtoriva trustului INTACT, iar DNA îl aresta pe Sorin Alexandrescu, șeful Antena Group. Întrebarea din titlu se naște natural. Am vorbit aseară în detaliu despre asta. Am prezentat și capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemeș dânsul share-uind înjurături oribile la adresa mea și a telespectatorilor Antena3", a scris Badea pe blogul său, atașând și o înregistrare din emisiunea sa de la Antena 3

La scurt timp după apariţia în presă a comunicatului DNA, Mircea Badea a anunţat că o va da în judecată pe Codruţa Kovesi. "Eu m-am săturat de acuzaţiile nesimţite ale acestei dudui etern numită pe posturi. Mă lasă rece ameninţările ei. Mai mult, să nu se mai deranjeze, EU O DAU IN JUDECATA! Poate o sa am noroc si o sa dau peste un judecator care nu joaca în "campul tactic" al SRI. Semnat: un mitic fara blana pe organism", a scris Badea pe Facebook.