Ca-n filmele cu proști. WC-uri duble în cel mai nou spital din țară

Ca-n filmele cu proști. WC-uri duble în cel mai nou spital din țară

Firma care a construit Secția TBC a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Arad a vrut neaparat ca bolnavii să socializeze pe durata internării. Ca să nu se simtă singuri, grupurile sanitare sunt amenajate la comun, cu wc-urile alăturate.

Un grup sanitar demn de filmele cu proști a fost amenajat în cel mai nou spital din Romțnia. Acesta a fost ”perfect” gestionat: în  încăperea alocată se găsesc două wc-uri dispuse unul lângă celălalt și două chiuvete cu picior. Dacă ar vrea să se țină de mână când se așează pe scaunul de toaletă, pacienții ar putea-o face fără probleme. Deși clădirea a fost finalizată și prezentată, săptămâna trecută, Ministrului Sănătății, autoritățile, puse în fața aberației au găsit scuze. Oficial, grupul sanitar neobișnuit nu ar fi fost încă finalizat.

”Lucrările nu au fost recepționate. Vor fi montați pereți depărțitori, din structură ușoară, cu ușă”, a declarat pentru Arq.ro Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

Tot acesta a declarat însă cu puțin timp înainte să se descopere ineditul grup sanitar, că 99 la sută din proiect este finalizat și că se mai lucrează doar la instalațiile electrice și de gaz.

Ne puteți urmări și pe Google News

Secția TBC a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Arad a fost construită în baza unei investiții de 15 milioane de lei, fonduri proprii. Ultima idee a reprezentanților județuluI arad e să mute aici Maternitatea, care funcționezză într-o clădire învechită și periculoasă. (Sursa foto: Arq.ro)