LIGA I. Astra Giurgiu - Dinamo, 1-1. Marius Șumudică dă cărțile pe față: „Dacă nu luăm noi titlu, sper să-l ia Dinamo”

LIGA I. Astra Giurgiu - Dinamo, 1-1. Marius Șumudică dă cărțile pe față: „Dacă nu luăm noi titlu, sper să-l ia Dinamo”

Astra Giurgiu și Dinamo au remizat, scor 1-1, în partida disputată, dumincă, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I. La final, Marius Șumudică a spus că și-ar dori ca echipa din Ștefan cel Mare să câștige titlul, în detrimentul Stelei.

Astra Giurgiu a remizat cu Dinamo (scor 1-1), duminică, în derby-ul ultimei etape a sezonului regulat din Liga I. Oaspeții au deschis scorul prin Dorin Rotariu, în minutul 62, iar giurgiuvenii au egalat datorită lui De Amorim (69). „Câinii” au rămas în inferioritate numerică, în minutul 40, după eliminarea lui Steliano Filip. Astra a încheiat sezonul pe primul loc, cu 51 de puncte, și va întra în play-off cu 26 de puncte. Dinamo, locul secund, a acumulat 48 de puncte și va începe play-off-ul cu 24 de puncte.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a spus că preferă ca Dinamo să câștige titlul, dacă echipa sa nu va putea să se apropie de trofeul Ligii I. „Eu iubesc galeria lui Dinamo, fanii lor sunt fantastici. Dacă nu luăm noi titlul, sper să-l ia ei. Joi seară la Dinamo - Steaua o să țin cu ei. Mi-ar plăcea să am și eu o galerie ca a lor. Ne mai dăm calde, dar când încep să mă înjure de familie, de Rapid, mă ia capul. Apoi ne împăcăm, avem aceeași rivală. Oricum, Dinamo e peste FCSB", a spus Șumudică la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News