Florina Jipa (UNPR) îl avertizează pe Cioloş: „Nu vă stricaţi imaginea!”

Florina Jipa (UNPR) îl avertizează pe Cioloş: „Nu vă stricaţi imaginea!”

Florina Jipa e preocupată de imaginea lui Dacian Cioloş

Senatorul UNPR Florina Jipa i-a recomandat astăzi premierului Dacian Cioloş să nu îşi strice imaginea şi să uzeze de toate instrumentele pe care le are la îndemână pentru situaţia Antena Group.

"Prin poziţia pe care aţi adoptat-o astăzi mă faceţi să îmi scadă încrederea în dvs. Aţi venit să ne spuneţi că s-a respectat legea, că totul este în regulă şi că aceste cinci televiziuni trebuie evacuate.

„S-a făcut un mare abuz”

Ne puteți urmări și pe Google News

Dumneavoastră aveţi la îndemână toate instrumentele necesare (...) şi puteţi să rămâneţi la fel de constant în atitudinea pe care aţi avut-o iniţial şi cu care ne-aţi cucerit şi pentru care v-am votat Guvernul în totalitate. Găsesc că astăzi nu aveţi aceeaşi atitudine. Vreţi chiar să pierdeţi din credibilitate? (...) S-a făcut un mare abuz. (...) Puteţi să procedaţi în multe moduri, încât să ieşiţi deasupra acestor lucruri atât de mici, de josnice", a afirmat Jipa, potrivit Agerpres. Ea i-a oferit şefului Executivului şi câteva soluţii juridice pentru această situaţie.

Jipa vrea OUG

"Puteţi printr-o HG, OUG să luaţi aceste sedii. (...) Aceste televiziuni care ocupă spaţiul cu pricina au drept de preempţiune şi pot să ceară să plătească chirie sau chiar să le cumpere. Nu vă stricaţi imaginea. Aţi fost până acum apreciat dincolo de limite. (...) Nu creaţi un conflict care se arată a fi foarte mare. Nu cred că aveţi vreun interes şi nici noi să ne comportăm de o manieră în care să aruncăm în aer nişte valori", a adăugat Jipa.