Vestea care îi va AFECTA pe toţi fanii de RAP american. Un CELEBRU s-a aflat în STARE GRAVĂ. Detalii de ULTIMĂ ORĂ!

Vestea care îi va AFECTA pe toţi fanii de RAP american. Un CELEBRU s-a aflat în STARE GRAVĂ. Detalii de ULTIMĂ ORĂ!

Rapperul DMX a fost găsit recent inconștient de un echipaj al poliției din statul New York, care l-a resuscitat și l-a transportat la spital, scrie media americană, citată de UPI.com

Potrivit Agerpres, care citează TMZ, rapperul a căzut la pământ luni și a rămas inconștient într-o parcare din Yonkers, al patrulea oraș ca mărime al statului New York. DMX a fost găsit de un echipaj al poliției, care l-a resuscitat timp de câteva minute până și-a revenit și a fost dus ulterior la spital.

''Polițiștii au făcut o treabă excelentă și fără îndoială i-au salvat viața'', a declarat locotenentul Patrick McCormack pentru New York Daily News. ''L-au găsit inconștient și fără suflare și au reușit să îl facă să respire'', a mai spus McCormack.

Portalul TMZ relata că un martor l-ar fi văzut pe DMX că inhala un fel de pudră înainte să se prăbușească, rapperul negând acest lucru după ce a fost dus la la spital și stabilizat. DMX a fost în atenția presei mondene vara trecută, când a fost arestat pentru că nu plătise 400.000 de dolari, reprezentând alocația parentală.

Ne puteți urmări și pe Google News