Triunghiul conjugal: Româncă PRINSĂ cu amantul în pat şi băgat în spital

Triunghiul conjugal: Româncă PRINSĂ cu amantul în pat şi băgat în spital

S-a întors acasă seara târziu de la muncă şi... s-a pomenit în faţa unei realităţi prea dure pentru a putea fi acceptată. A simţit un gust amar pe care-ţi vine să-l scuipi pentru a alunga coşmarul: propria soţie în compania unui alt bărbat, în locuinţa în care convieţuiau de mult timp. Furia s-a dezlănţuit, ca şi adrenalina, iar luciditatea a dispărut inevitabil.

Astfel, ieşit din minţi, şi-a descărcat tot amarul şi ruşinea pe victimă, al treilea incomod, lovindu-l violent cu pumnii, palmele şi picioarele, aducându-l pe acest biet seducător de tip Casanova, într-o stare de plâns de milă şi salvat de ambulanţă care a  intervenit la timp pentru a evita ca acestă criza de gelozie să nu se transforme în tragedie.

Un ''film'' deja văzut: el, ea, celălalt. Punctul de plecare pentru această întâmplare relatată aseară de ilmessaggero, din jurul unui triunghi periculos a  implicat un bărbat de 45 de ani rezident în Treviso (amantul), o femeie româncă şi soţul său, 40 de ani, de aceeaşi naţionalitate.

 

Ne puteți urmări și pe Google News