Bebeluș de 6 luni, rănit într-un accident, cu alte două victime, la Constanța

Bebeluș de 6 luni, rănit într-un accident, cu alte două victime, la Constanța

Un bebeluș de 6 luni și doi adolescenți de 15, respectiv 18 ani, au fost răniți într-un accident care a avut loc pe DN2A la ieșirea din orașul Ovidiu spre Mihail Kogălniceau. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN2A Constanța-Hârșova, la ieșirea din Ovidiu. Șoferul unei furgonete, cu număr de Dâmbovița,  implicat în accident a sunat la 112 spunând că mai multe persoane, printre acre și un sugar, sunt rănite. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvare SMURD și un elicopter. Potrivit purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, Claudia Tatarici, din cele cinci persoane implicate în accident , trei au necesitat asistență medicală. 

Un bebeluș de 6 luni a fost diagnosticat cu traumatism craniofacial, o fată de 15 ani a suferit traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, fiind conștientă, iar un tânăr de 18 ani având traumatism craniocerebral, fiind transportați la spital. Șoferul autoutilitarei a explicat că se deplasa dinspre Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu și la un moment a fost lovit din spate de către un autoturism cu număr de Elveția, în care erau mai multe persoane. Polițiștii Serviciului Rutier Constanța efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor accidentului.

 

Ne puteți urmări și pe Google News