Criminala de la metrou şi-a împins victima pe şine, enervată că asculta muzică la căşti

Criminala de la metrou şi-a împins victima pe şine, enervată că asculta muzică la căşti

Magdalena Şerban rămâne în spatele gratiilor, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au confirmat decizia de arestare preventivă dată de Tribunalul Bucureşti

Femeia a fost adusă ieri cu o ambulanţă la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde, în spatele uşilor închise, s-a judecat contestaţia formulată de Magdalena Şerban. Surse ale EVZ au relatat că în momentul în care aceasta a fost introdusă în boxă, ceilalţi deţinuţi au huiduit-o şi i-au strigat „criminala!”. Avocata din oficiu a pledat pentru înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, la Craiova, unde femeia locuieşte cu tatăl ei.

În faţa judecătorilor, Magdalena Şerban nu a recunoscut faptele. A spus că doar a îmbrâncit-o pe fata din staţia Costin Georgian, cea care a scăpat. Cu victima, Alina Ciucu, femeia spune că a avut o altercaţie, deoarece aceasta asculta muzică la căşti la un volum ridicat, lucru care a deranjat-o foarte tare. Criminala s-a întrebat, retoric, ce ar însemna să ajungă în arest toţi cei care au fost implicaţi într-o altercaţie.

Magdalena Şerban s-a plâns de condiţiile de detenţie şi a afirmat că a fost ţinută încătuşată, singură, într-o celulă. Sursele EVZ confirmă că, într-adevăr, Magdalena Şerban este închisă la Jilava şi stă singură într-o cameră.

Ne puteți urmări și pe Google News

Refuză mâncarea

Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor că e în greva foamei de 32 de zile. Criminala s-a mai plâns că nu ar fi fost dusă la toaletă atunci când a solicitat acest lucru, iar când o femeie gardian a scos-o din celulă aceasta ar fi lovit-o cu palma peste ureche. La sfârşitul declaraţiei, aceasta a izbucnit în plâns, a spus că nu merită „aşa ceva” şi că fapta „nu e încadrată bine”. „Nu vreau această pedeapsă. Am avut o viaţă scăzută şi lipsită de adăpost şi de hrană. Nefinalizarea proceselor a adus o disperare şi am decăzut faţă de lipsa unei speranţe”, au fost cuvintele Magdalenei Şerban. Atât un judecător, cât şi avocatul din oficiu i-au explicat că nu este judecată pe fond şi a fost adusă în faţa instanţei doar pentru măsura preventivă.

Nimeni nu s-a înghesuit să o apere

Potrivit surselor EVZ, avocata din oficiu a Magdalenei Şerban ar fi încercat să „paseze” cazul altor colegi care asigurau oficiile. Toţi au refuzat. Pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.