ACCIDENT în GALAŢI. Cel puţin DOUĂ PERSOANE AU MURIT

ACCIDENT în GALAŢI. Cel puţin DOUĂ PERSOANE AU MURIT

Un grav accident de circulație a avut loc în județul Galați. Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în noaptea de luni spre marți, în stare critică la Spitalul Municipal din Tecuci.

O căruță, un Mercedes Vito și un BMW s-au ciocnit între localitățile gălățene Barcea și Drăgănești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, în urma coliziunii dintre cele trei vehicule au rezultat cinci victime, dintre care doi, o femeie de 19 ani și un bărbat de 25 ani, au decedat, potrivit viata-libera.ro.

„Cele două victime din autoturism au fost găsite în stop cardiorespirator, încarcerate. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare și cu echipajele SMURD și s-a făcut resuscitarea victimelor timp de o oră, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Celelalte trei victime, trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, au suferit multiple fracturi deschise și au fost transportate la Spitalul din Tecuci”, a precizat Chiriță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din primele informaţii ale Poliției se pare că șoferul BMW-ului ar fi vrut să depășească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroșat și s-a ciocnit violent de mașina Mercedes. Cei doi decedați sunt din BMW.