MANEVRĂ DURĂ ÎN PSD. Se cere DEMISIA LUI DRAGNEA, cu aprobarea premierului Tudose. BREAKING NEWS!

MANEVRĂ DURĂ ÎN PSD. Se cere DEMISIA LUI DRAGNEA, cu aprobarea premierului Tudose. BREAKING NEWS!

Luni, 13 noiembrie, va rămâne o zi de neuitat pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea. După vizita de la DNA din această dimineaţă, acestuia i s-a cerut demisia chiar din interiorul partidului pe care îl conduce.

Consilierul premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea, este în spatele cererii istorice şi pare de greu de crezut că din funcţia pe care o are ar fi acţionat fără aprobarea prealabilă a superiorului său ierarhic, Mihai Tudose.

„Oare cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om, haituit acum de sistemul care pana acum l-a protejat si i-a fost partener? De ce nu demisioneaza dl Dragnea, pentru a putea sa-si probeze nevinovatia si, in plus, sa demonstreze cu glorie ca prezumtia de nevinovatie merita salvata chiar isi in cazul politicienilor?  Nu de alta, dar suntem ca intr-o colivie. Cam de mult timp.

Up date : iote ca leul tocmai ce dadu coltul pe dupa 4,7. Iat Robor se duce hat - dincolo de 2,2. Iar inflatia mergea si ea in balariile unde fu invitata de profetul vietii de la bnr”, a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News