Mărturii din INFERN! Femeie SECHESTRATĂ timp de șase ani, bătută cu BESTIALITATE și folosită ca SCLAVĂ

Mărturii din INFERN! Femeie SECHESTRATĂ timp de șase ani, bătută cu BESTIALITATE și folosită ca SCLAVĂ

Poliția investighează cazul unui bărbat care și-a ținut sechestrată concubina, cu care are patru copii, și a folosit-o ca sclavă sexuală, timp de șase ani.

Rinat Bilyanov a fost dus în fața judecătorilor din Rusia fiind acuzat că a sechestrat o femeie și copiii pe care i-a făcut cu ea. Femeia era bătută constant, folosită ca sclavă sexuală și nu i s-a permis niciodată să iasă din apartamentul individului, care arăta ca o fortăreață.

Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale și, deși nu s-au căsătorit oficial, au făcut cununie religioasă. 

Femeia, în vârstă de 20 de ani a fost închisă într-un apartament cu pereți groși, din beton și ferestre ferecate, prin care nu intra lumina zilei, potrivit Dailymail.co.uk

Ne puteți urmări și pe Google News

De-abia după șase ani, femeia a putut să contacteze poliția pentru a o elibera. Autoritățile au putut să intre în locuință doar cu forța și au găsit-o într-o stare jalnică. 

Plină de vânătăi, femeia a rămas gravidă de patru ori în perioada în care a fost închisă. „Am fost închiși toată această perioadă. Nu puteam merge nicăieri”, a declarat aceasta.

„Doar fiica mea cea mare a avut ocazia să iasă din casă o singură dată în viața ei”, declarat femeia care timp de șase ani a trăit clipe de coșmar.