SCANDALUL MOMENTULUI. Un cunoscut POLITICIAN a fost BĂTUT de un INTERLOP

SCANDALUL MOMENTULUI. Un cunoscut POLITICIAN a fost BĂTUT de un INTERLOP

Un important politician a fost umilit şi bătut de către un interlop în închisoare pentru simplul fapt că nu ar fi respectat o regulă.

Fostul senator Marius Ovidiu Isăilă a fost închis după ce, cu un an în urmă, a fost condamnat definitiv la cinci ani și patru luni de închisoare pentru trafic de influență și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Isăilă a fost încarcerat la Rahova, unde, la scurt timp, a solicitat conducerii să i se dea de lucru. Ca urmare, Isăilă ar fi fost arondat la spălătorie, unde, recent, ar fi intrat în conflict cu un alt deținut, fost consilier al unui primar de sector.

Acesta din urmă, care la fel ca și Isăilă era închis pe Secția a II-a, l-ar fi acuzat pe fostul politician de "turnătorie", drept pentru care cei doi s-ar fi luat la bătaie chiar la locul de muncă. Scandalul nu s-a oprit, însă, aici.

Cu mai multe cunoștințe în mediul penitenciar, consilierul a vorbit cu mai mulți deținuți, pe care i-a asmuțit împotriva lui Marius Isăilă. Dintre aceștia, un interlop celebru din sectorul 1, Sorin Haliu, l-ar fi luat la bătaie și l-ar fi scuipat de față cu mai mulți pușcăriași. Incidentul ar fi ajuns și la urechile conducerii Penitenciarului Rahova, motiv pentru care atât Isăilă cât și fostul consilier, ar fi pierdut, temporar, dreptul la muncă, scrie Spynews.