Un antrenor celebru, ȚINTA JIHADIȘTILOR. MESAJ CUTREMURĂTOR: „Vom continua să vă terorizăm și să vă distrugeți viețile!”

Un antrenor celebru, ȚINTA JIHADIȘTILOR. MESAJ CUTREMURĂTOR: „Vom continua să vă terorizăm și să vă distrugeți viețile!”

Noi amenințări și mesaje cutremurătoare ale jihadiștilor! SITE Intel Group, observator de referinţă al site-urilor cu conţinut jihadist, a raportat vineri că au apărut ameninţări la adresa antrenorului naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps. Ameninţările la adresa lui Deschamps sunt însoţite de un fotomontaj în care francezul apare într-un costum portocaliu, obişnuit pentru ostaticii organizaţiei teroriste.

Mai exact, Didier Deschamps, antrenorul naţionalei de fotbal a Franţei, este descris ca "inamic al lui Allah" într-un articol al Wafa Media Foundation, un canal de propagandă, care vorbeşte şi de atacuri teroriste la Cupa Mondială care va avea loc în Rusia, vara viitoare.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Foto: România tv

Ameninţările la adresa lui Deschamps sunt însoţite de un fotomontaj în care francezul apare într-un costum portocaliu, obişnuit pentru ostaticii organizaţiei teroriste. El este încătuşat, iar un luptător ISIS ţine arma îndreptată spre el, potrivit Rtv. "Vom continua să vă terorizăm și să vă distrugeți viețile", avertizează agenția de propagandă.