Trenuri BLOCATE în ROMÂNIA. Sute de CĂLĂTORI așteaptă în MUNȚI

Trenuri BLOCATE în ROMÂNIA. Sute de CĂLĂTORI așteaptă în MUNȚI

Aproximativ o sută de călători se află în cele trei trenuri care sunt oprite, vineri, de la ora 6,00, în staţiile din zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava, unde calea ferată a fost blocată de mai mulţi copaci doborâţi de vânt.

"Avem trei trenuri care s-au oprit datorită faptului că au căzut copaci pe calea ferată. Azi noapte, la ora 3,10, la Coşna (judeţul Suceava - n.r.), au căzut doi copaci şi azi dimineaţă, la ora 6,10, la Grădiniţa au căzut alţi patru copaci. Avem acolo drezinele, ca să îi taie şi să îi înlăture de pe calea ferată, pentru că accesul este foarte greu, fiind o zonă de munte şi unde şoseaua e cam departe de calea ferată. Avem 97 de călători în tren", a declarat directorul Regionalei CFR Iaşi, Constantin Axinia, pentru AGERPRES.

Cele trei trenuri afectate sunt: IR 1838 Timişoara - Iaşi, care staţionează în staţia Silhoasa din judeţul Bistriţa-Năsăud, trenul regio 4205, ce face legătura între Vatra Dornei şi Bistriţa, staţionat în gara Grădiniţa, şi trenul regio 13606, care circulă pe relaţia Ilva Mică - Suceava şi este oprit în staţia Lunca Ilvei.

Ne puteți urmări și pe Google News