Ionuț Mocanu în PERICOL. Fratele PROXENETULUI Dani are PROBLEME

Ionuț Mocanu în PERICOL. Fratele PROXENETULUI Dani are PROBLEME

Ionuț Mocanu, fratele cunoscutului proxenet Dani Mocanu, reținut de polițiștii DIICOT, riscând ani grei de închisoare, riscă să ajungă și el în pușcărie din cauza fratelui său.

În momentul în care a început să facă bani din diverse activităţi, Dani Mocanu a ajuns la concluzia că nu se poate descurca singur, apelând la frații lui, care erau la fel de „experimentați” în afacerile negre ale familiei. Poliţiştii încă nu au elucidat dacă Dani l-a angajat pe fratele lui, Ionuţ, cu normă întreagă şi carte de muncă, însă un lucru este clar: cei doi au făcut o grămadă de bani din afacerea de familie. Iar în scurt timp, Ionuţ Mocanu a început să se laude în spaţiul virtual cu vacanţe exotice, maşini de lux şi ceasuri scumpe, informează Spynews.ro.

Dani Mocanu a fost eliberat sub control judiciar, spunând că ”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, informează tot Spynews.ro

 

Ne puteți urmări și pe Google News