Site-ul care îți arată câți bani încasează Neymar, ÎN TIMP REAL, la PSG

Site-ul care îți arată câți bani încasează Neymar, ÎN TIMP REAL, la PSG

Neymar Jr., brazilianul pentru care PSG a plătit Barcelonei suma de 222 de milioane de euro, se scaldă în bani la echipa din capitala Franței. Acum, doi tineri din Hexagon au creat un site care contabilizează banii pe care atacantul îi câștigă în timp real, la trupa de pe „Parc des Princes”.

Doi tineri francezi, Clovis Museux și Douglas Andres, au avut inspirația de a da naștere unui site care contabilizează banii pe care Neymar îi încasează în timp real din salariul oferit de Paris Saint-Germain. Astfel, șeicii vicecampioanei Franței îl recompensează pe brazilian cu 36,8 milioane de euro pe an (potrvit presei internaționale). 

Site-ul Neymar.counters.live contabilizează banii pe care faimasoul fotbalist din „Țara Cafelei” a început să-i încaseze din momentul în care PSG a anunțat oficial transferul, pe pagina de Twitter, în data de 3 august 2017, ora locală 21:46. Conform acestui site, Neymar a câștigat doar în luna septembrie peste 5,5 milioane de euro. Aceste calcule au fost realizate fără bonusurile de performanță existente în contractul brazilianului cu trupa franceză.

 

Ne puteți urmări și pe Google News