Brigitte, ÎNGRIJORATĂ de starea de SĂNĂTATE a lui Ilie Năstase! Ce a pățit sportivul

Brigitte, ÎNGRIJORATĂ de starea de SĂNĂTATE a lui Ilie Năstase! Ce a pățit sportivul

Ilie Năstase are probleme de sănătate. Brigitte Sfăt, soția cunoscutului om de afaceri, care susține că relația lor de căsnicie s-a alterat, a precizat că Năstase evită să iasă din casă, din cauza afecțiunii de care suferă.

Bruneta a dezvăluit la o emisiune TV că soțul ei are o alergie destul de agresivă: „Are o alergie, îi curg ochii, îi curge nasul. El trebuie să-şi facă somnul de frumuseţe. Nu te mai scărpina la ochii ăştia. Îi trebuie tratament, trebuie să îi iau picături”, a declarat Brigitte Sfăt.
 
Brigitte Sfăt pare să fi uitat de divorț și de infidelitățile lui Ilie Năstase, după ce acesta i-a împlinit marea dorință și a dus-o în vacanță în Dubai. Anterior, cei doi soți au fost într-o vacanță la Viena.
 
Neînțelegerile dintre cei doi au început în momentul în care Brigitte a aflat că Năstase a înselat-o. Cei doi au avut o ceartă imensă, la începutul lunii august în apartamentul pe care cuplul îl deţine în Caelia Residence. Scandalul în toată regula a durat până duminică dimineaţa, s-au aruncat vorbe grele, iar vecinii au fost, pur şi simplu, oripilaţi de ce le-au auzit urechile.