Romexpo. Ultimele tendinţe în materie de mobilier, design interior şi accesorii, la BIFE SIM 2017

Romexpo. Ultimele tendinţe în materie de mobilier, design interior şi accesorii, la BIFE SIM 2017

A XXVI-a ediţie a BIFME-SIM, desfăşurat, în aceste zile la Romexpo a adunat cei mai importaţi producători de mobilă din ţară. Un suflu nou, faţă de anii trecuţi este sectorul designerilor, unde, firme tinere româneşti expun, cu vânzare, concepţiile lor privind piesele de mobilier, accesorii şi amenajări interioare.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de Mobilier Clasic, Modern, Decorațiuni, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de Bucătarii, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, Pavilionul A al BIFE-SIM 2017 vine să întregească tabloul industriei mobilei, prezentând o ofertă bogată de echipamente și utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zonele unde se află mobilierul pentru cei mici sunt printre cele mai aglomerate. De la castele în miniatură, la maşini sau dormitorul lui Spider Man, la cele care sunt inspirate din lumea personajelor filmelor Disney.

Pentru cei cărora le place căldura emanată de lemnul natur, cu sculpturi manual şi intarsia, le recomandăm standul Simex Şimleul Silvaniei.

Exponatele aduse la Romexpo sunt deja mai mult decât mobilier, fiind realizate din esenţe rare, cireş, trandafir, etc. Meşterii au realizat, cu migală, adevărate broderii în lemn.

Expozitia isi propune sa prezinte cele mai noi tendinte din domeniul mobilei si se adreseaza companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: producatorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier si decoratiuni specifice, cat si celor care produc sau comercializeaza echipamente si accesorii pentru industria lemnului.