Tudose, ÎNTÂLNIRE de URGENȚĂ cu miniștrii la Palatul Victoria. VEZI motivul

Tudose, ÎNTÂLNIRE de URGENȚĂ cu miniștrii la Palatul Victoria. VEZI motivul

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, pe miniștri la sediul Guvernului. Întrunirea vine după ce, ieri, ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a demisionat în contextul scandalului legat de banii pentru plata salariilor și indemnizațiilor de hrană și chirie pentru militari.

Printre temele care se regăsesc pe masa discuţiilor se numără şi rectificarea bugetară. De asemenea, premierul ar vrea să discute cu miniştrii pentru a preîntâmpina posibile situaţii similare cu cea de la Ministerul Apărării, potrivit unor surse guvernamentale citate de News.ro.

Ministrul Apărări,i Adrian Ţuţuianu, a declarat, marţi, după o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, că şi-a lăsat demisia pe masa acestuia. Ulterior, premierul Mihai Tudose a anunţat că a acceptat demisia lui Adrian Ţuţuianu şi că a propus ca interimatul la MApN să fie asigurat de către vicepremierul Marcel Ciolacu.

Fostul ministru al Apărării a precizat că premierul Mihai Tudose i-a reproşat că a greşit în comunicarea cu el, pentru că nu l-a informat cu privire la situaţia de la MApN, dar şi în comunicarea cu presa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Șeful Executivului susţine că vor avea loc în curând consultări în PSD şi în coaliţie pentru nominalizarea unui nou ministru al Apărării.