Patronul echipei Inter Milano și-a cerut scuze după ce a gafat INCREDIBIL. „A fost foarte multă presiune”

Patronul echipei Inter Milano și-a cerut scuze după ce a gafat INCREDIBIL. „A fost foarte multă presiune”

Erick Thohir, patronul clubului Internazionale Milano, a explicat de ce a confundat tripleta Rijkaard - Gullit - Van Basten cu cea formată de Matthaus, Brehme şi Klinsmann.

Erick Thohir, patronul echipei Internazionale Milano a făcut o gafă uluitoare în urmă cu câteva zile. Indonezianul a spus că este un admirator al tripletei olandeze Rijkaard - Gullit - Van Basten, care a evoluat pentru gruparea pe care o patronează. De fapt, pentru interiști a scris istorie o altă tripletă, germană, formată de Matthaus, Brehme şi Klinsmann.

„Vreau să le cer scuze fanilor lui Inter, ceea ce am vrut să spun este tripla germană. A fost o scăpare, dar nu este o scuză. Interviul a fost făcut pe 17 august în Jakarta, cu o zi înainte de numărătoarea inversă pentru Jocurile Asiei. A fost foarte multă presiune și avem multe lucruri pe cap. Asta a cauzat scăparea și vreau să le cer scuze fanilor. Știu diferența dintre jucătorii germani și cei olandezi. Inter nu a avut niciodată o triplă olandeză”, a explicat Thohir.

Ne puteți urmări și pe Google News