Ce piese de teatru vedem săptămâna aceasta

Ce piese de teatru vedem săptămâna aceasta

Evenimentul zilei vă prezintă o nouă listă cu locurile unde iubitorii de cultură pot viziona spectacole de teatru în săptămâna care urmează.

O adaptare a piesei lui Marin Sorescu, „I.O.N.A”, va fi pusă în scenă la „Godot Café - Teatru” pe data de 23 august. Pentru seara de 24 august, „Godot Café - Teatru” vă propune o piesă de Mimi Brănescu, scenaristul unor seriale precum „Las Fierbinţi” sau „Fetele Marinarului, intitulată „Gunoierul”.

Pe 25 august, spectacolul „Eine Kleine Nachtmusik” va putea fi văzut la „Unteatru”, iar pe 26 august, la acelaşi teatru, se va juca „Îngrijitorul”. În aceeaşi zi, dar la „Godot Café - Teatru”, va fi piesa „Jurnalul lui Adam şi al Evei”, cu Dana Rogoz. O comedie apetisantă, „Mic şi al dracu”, cu Maia Morgenstern, poate fi văzută pe 28 august, în cadrul festivalului „Bucureştii lui Caragiale” din Parcul Cişmigiu. Pe 29 august, „Godot Café - Teatru” prezintă piesa „Varşovia: Ghid turistic”, cu Maia Morgenstern.

Festivalul de teatru „Undercloud”, la a X-a ediţie

Ne puteți urmări și pe Google News

Între 22 şi 31 august, pasionaţii de cultură se vor putea delecta zilnic cu spectacole în cadrul festivalului de teatru „Undercloud”, susţinut de ARCUB. Pe 23 august, organizatorii recomandă un spectacol despre condiţia femeii în societatea actuală, „2 femei contemporane”. Ziua următoare, este pusă în scenă piesa „Obsesii”, despre o femeie ce vorbeşte despre boala ei ca despre un iubit. Pe 25 august vă este recomandată piesa „Aeroport”, iar pe 26, spectacolullectură „Oona&Salinger”. „Hughie”, o producţie „Unteatru” cu Richard Bovnoczki, va putea fi vizionată pe 27 august, iar coproducţia Teatrului de Artă Bucureşti cu Teatrul Mic, „Singularity”, poate fi savurată pe data de 28 august.

Evenimentul Zilei va avea o rubrică săptămânală în care va prezenta cele mai interesante spectacolele de teatru la care puteți merge.