Parlamentul ia MĂSURI de SECURIZARE. Ce va cumpăra Camera Deputaților

Parlamentul ia MĂSURI de SECURIZARE. Ce va cumpăra Camera Deputaților

Un Sistemul Tehnic Integrat de Securitate apare pe lista de cumpărături la Camera Deputaţilor. Prin procedură de licitație deschisă, Parlamentul vrea să achiziționeze camere de supraveghere HD şi înregistratoare digitale, cu o valoare estimată la aproape 353.000 lei din fonduri bugetare.

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, Camera Deputaților vrea să încheie un contract de achiziţii publice pentru a cumpăra camere video de securitate, în valoare de 352.941 lei. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. 

Cuantumul garanţiei de participare este de 2.521 lei pentru Lotul 1, respectiv 1.008 lei pentru Lotul 2 şi se poate constitui prin depunerea de numerar la casieria Camerei Deputaţilor (pentru valori de până la 5.000 lei), în baza unei solicitări scrise, prin virament bancar în contul forului legislativ sau printr-un instrument de garantare emis în conditiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situaţii speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Ofertele pot fi depuse până la data de 4 septembrie 2017, ora 15.00. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Recent, forul legislativ a mai lansat o procedură de achiziţie publică a unor pachete software, în valoare totală de peste 360.000 de lei, pentru managementul centralizat al reţelei informatice şi pentru poşta electronică. De asemenea, se intenționează și achiziţionarea unor licenţe software.

Parlamentul va mai face achiziții înaintea începerii sesiunii din toamnă în valoare de peste jumătate de milion de lei. Senatul vrea să cumpere un sistem video pentru cabinele de traducere și aparate de transmisie video pentru loje, iar Camera Deputaților a demarat procedura licitatiției deschise pentru achiziționarea unor becuri și lămpi fluorescente.