Dragnea a spus ADEVĂRUL despre Iohannis: „Nu știe atât de bine cum știu eu...”

Dragnea a spus ADEVĂRUL despre Iohannis: „Nu știe atât de bine cum știu eu...”

Într-un interviu dat postului de televiziune Antena 3, Liviu Dragnea l-a luat peste picior subtil pe Klaus Iohannis pe un subiect care nu are nicio legătură cu politica sau luptele care se duc la cârma țării.

Liviu Dragnea a dat detalii despre viața sa personală, mărturisind că iubește să meargă pe munte, pe care îi cunoaște...mai bine ca președintele României. „Nu știu dacă domnul Klaus Iohannis a făcut ce am făcut eu. Sunt mult mai experimentat la acest capitol. Iubesc muntele, iar Bucegii îi cunoscut și cu ochii închiși. A de admirat totuși că practică acest sport și îl place”, a spus Dragnea la Antena 3. 

Liviu Dragnea a comentat și obiceiurile sale de seară, „Seara nu fac multe lucruri, filme, sport. Filme, tot ce găsești. Sport pentru că am fost sportiv, urmăresc tenis, fotbal, rar de tot urmăresc știri. Ultima carte am citit-o săptămâna trecută, a luat premiul Pulitzer în 2016, „Simpatizantul”, scrisă de un vietnamez. Prima carte a fost „Amintiri din copilărie, cred”.

Dintre Victor Ponta sau Sorin Grindeanu, Dragnea a spus zâmbind „Am ales deja, Mihai Tudose.” Dintre Klaus Iohannis sau Traian Băsescu, acesta a refuzat un răspuns, râzând. Dintre Ruși sau Americani, acesta a răspuns clar, „Românii”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca viciu, Dragnea spune că ar vrea să scape de fumat, iar înafara politicii spune că este „Glumeț și spune bancuri”. De asemenea, întrebat despre ce va fi în 2019, dintre președintele PSD, premier sau președintele României, acesta a spus „Liviu Dragnea”.

Liviu Nicolae Dragnea s-a născut la 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman, în timp ce Klaus Iohannis la Sibiu, județ vizibil mai aproape de munte ca locul de unde provine șeful PSD.