Se pregăteşte un candidat al republicanilor tot mai NEMULŢUMIŢI, în locul lui Trump?

Se pregăteşte un candidat al republicanilor tot mai  NEMULŢUMIŢI, în locul lui Trump?

Dacă Trump nu ar candida în 2020, Mike Pence evaluează înscrierea în cursa prezidenţială. Toate acestea se întâmplă datorită analizelor după şase luni de la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă. Concluzia este tot mai clară: se simt nemulţumiri în sânul Partidului republican, iar câţiva exponenţi de calibru ar evalua o eventuală candidatură a lor la prezidenţialele din 2020.

Printre aceştia - relatează New York Times - ar fi şi vicepreşedintele Mike Pence. Oameni demni de încredere din anturajul său - spune cotidianul - ar fi avertizat deja mulţi dintre principalii finanţatori ai partidului care ar fi gata să percuteze la o candidatură a lui Pence, în cazul că Trump n-ar candida din nou.

Kellyanne Conway, unul dintre consilierii cel mai influenţi ai lui Trump dezminte că Pence s-ar gândi la o candidatura la prezidenţiale. ''E absolut adevărat că vicepreşedintele se pregăteşte pentru 2020, dar pentru o realegere a sa ca vicepreşedinte'', a tăiat-o scurt Conway intervievat de ABC.

New York Times, a scris că e o totală invenţie, că totul e fabricat artistic de către rivali din interiorul partidului. Pence e un vicepreşedinte loial şi există zero preocupări pentru o posibilă candidatură a sa''. Timpul o va dovedi dacă este adevărat că deja republicanii au un as în mâneca pe care să-l arunce în joc la momentul oportun. Deocamdată preşedintele Trump arată că a prins gustul fucţiei şi rolului de lider mondial pus pe fapte mari.

Ne puteți urmări și pe Google News