Preşedintele Dodon a fost REFUZAT de o ELEVĂ

Preşedintele Dodon a fost REFUZAT de o ELEVĂ

Astăzi, o sută dintre cei mai buni absolvenți de liceu ai promoției 2017 din Republica Moldova au fost premiați, cu „Diploma de Onoare” a Președintelui Republicii Moldova. Evenimentul a fost umbrit de gestul câtorva elevi care ori n-au participat, ori au refuzat diploma de onoare din partea lui Dodon.

Aşa cum reiese din relatare, printre premianți se numără și absolvenți care au refuzat să participe la evenimentul de înmânare a acestor diplome. Una dintre ele este Mihaela Ungureanu care nu a dorit diploma înânată de preşedintele Republicii Moldova.

„Nu accept să merg la un eveniment organizat sub egida Președintelui, perspectivele căruia nu le împărtășesc deloc. O așa zisă apreciere a președintelui, cel care e împotriva istoriei, limbii române și a tot ce este românesc și în general a identității mele, nu mă face să mă simt specială în nici un fel. Diploma sa de onoare nu adaugă nimic în CV-ul meu, pentru mine a fi om demn si vertical înseamnă mai mult decât toate diplomele din lume. Îmi iubesc foarte mult țara și mereu mi-am dorit ca ea să aibă viitor, dar direcția în care se indreaptă lucrurile sub egida actualului șef de stat nu e ceea ce mi-am dorit și am sperat că se va întâmpla. Îmi doresc alt viitor de la țara mea, iar asemenea festivități nu mă onorează”, a declarat Mihaela, potrivit Agora.md

 

Ne puteți urmări și pe Google News