Pompierii care au acţionat la incendiul din clubul BEIRUT sunt cercetaţi penal, la 3 ani de la moartea celor trei DANSATOARE

Pompierii care au acţionat la incendiul din clubul BEIRUT sunt cercetaţi penal, la 3 ani de la moartea celor trei DANSATOARE

Pompierii care au intervenit în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2014, în incendiul de la restaurantul Beirut, din Constanța, vor fi cercetați penal.

Inițial, procurorul de caz clasase cauza în ceea ce îi privește, dar familiile celor trei tinere care au murit arse de vii au fost nemulțumite, iar Tribunalul Militar a admis cererea lor.

În incendiu au murit Ioana Nicoleta Cengher, de 22 de ani, din Costineşti, Mihaela Tucă, de 24 de ani, din Mangalia, cunoscută ca Micky, şi Nicoleta Vasiliţeanu, de 23 de ani, din Constanța. Familiile acestora cred că fetele ar fi putut fi salvate.

Un incendiu de proporţii a cuprins într-o sâmbătă seara localul libanez Beirut, de pe Bulevardul Tomis. Flăcările au pornit din spatele restaurantului şi s-au extins la Legendary Pub, care funcţionează în aceeaşi clădire, pe o altă latură, la etaj. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale pentru a potoli flăcările. Interiorul restaurantului a fost făcut scrum. Nenumărate echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa şi SMURD au intervenit pentru preluarea răniţilor. Câteva ore mai târziu, pompierii au găsit trei tinere angajate ale restaurantului Beirut, carbonizate într-un vestiar aflat la mansardă. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Patronal restaurantului și al firmei SC Middle East Partners SRL este George Karam. Acesta este cercetat pentru două infracţiuni de distrugere din culpă.