LIGA I. FCSB, VICTORIE chinuită împotriva celor de la Voluntari. Gigi Becali a lansat primele critic: „AU dormit pe ei”

LIGA I. FCSB, VICTORIE chinuită împotriva celor de la Voluntari. Gigi Becali a lansat primele critic: „AU dormit pe ei”

FCSB s-a impus, duminică, pe „Arena Națională”, scor 2-1, în confruntarea cu FC Voluntari, cea a avut loc în prima rundă a campionatului intern.

FCSB a transpirat serios pentru primele puncte în noul sezon al Ligii I. „Roș-albaștrii” au câștigat greu, scor 2-1, disputa cu FC Voluntari, desfășurată, duminică, pe „Arena Națională”. Gazdele au deschis scorul după ce Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 34, iar în partea a doua, ilfovenii au egalat grație reușitei lui Adrian Bălan (55). Diferența a fost făcută de Denis Man, cel care a punctat decisiv, în minutul 90+2. La final, Gigi Becali a declarat că n-a fost foarte încântat de ceea ce a văzut și i-a criticat pe fundașii centrali Ionuț Larie și Mihai Bălașa.

„A fost primul meci, calitatea s-a văzut! Dacă aveam noroc să marcăm al doilea gol mai repede cred că scorul era mai mare. Nu sunt mulțumit! Vreau mai multă combinație, mai multe pase pe iarbă, vreau să distrugem adversarul, să dăm 3-4 goluri, să năucim adversarul. Ce m-a încântat a fost Man, care cred că și-a câștigat dreptul în această echipă. Problemele sunt unde am luat golul aiurea. Au dormit ambii fundași centrali. Enache a jucat în nota lui. Ce să facem? Și dacă aducem un fundaș central tot ăștia doi vor juca. Nu avem ce să aducem mai bun pentru că trebuie să dai mulți bani", a spus Becali.