Cîrstea, dezamăgită de organizatorii de la Wimbledon, după teribila accidentare a americancei Mattek-Sands: „Nu am mai văzut niciodată. Repeta <>”

Cîrstea, dezamăgită de organizatorii de la Wimbledon, după teribila accidentare a americancei Mattek-Sands: „Nu am mai văzut niciodată. Repeta <>”

Sorana Cîrstea (locul 63 WTA) s-a calificat, ieri, în turul 3 la Wimbledon, după ce adversara sa, amerincanca Bethanie Mattek-Sand (103 WTA), a suferit o accidentare gravă.

Sportiva de peste Ocean a fost obligată să abandoneze în decisiv. După un prim set pierdut cu 4-6, Sorana Cîrstea a revenit în cel de-al doilea, pe care l-a câștigat în tie-break, 7-6(4). Românca a sărit rapid în ajutorul lui Bethanie, dar a început să plângă în momentul în care a văzut cum arăta genunchiul adversarei sale. 

„I-am văzut genunchiul, care era într-o poziție nefirească. Ieșise cum n-am mai văzut niciodată ieșit un genunchi sau poate doar în filme. Mi s-a părut ca a durat enorm până a ajuns ajutorul medical. Bethanie Mattek Sands a stat pe gazon vreo 15 minute fără niciun fel de ajutor, ceea ce mi s-a părut mult prea mult!

Am încercat să o ajut cât pot, atât eu, cât și soțul ei și fizioterapeutul. Încă îmi dau seama ce șoc am avut când am văzut genunchiul. Nu am avut ce să îi spun, fiindcă și ea era în stare de șoc și tot repeta: Sorana, ajută-mă, Sorana, te rog mult ajuta-mă”, a spus Sorana.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, în turul al treilea, Cîrstea se va duela cu iberica Garbine Muguruza (15 WTA).