Inpolitics: „Scurgerea e una controlată, menită să ”joace” de partea lui Kovesi”

Inpolitics: „Scurgerea e una controlată, menită să ”joace” de partea lui Kovesi”

Site-ul Inpolitics face o analiză a scandalului momentului, în care este implicată șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce mai multe înregistrări cu ea au fost făcute publice.

Astfel, cotidianul online lansează ipoteza potrivit căreia stenogramele cu Kovesi sunt instrumentate în așa fel încât să o favorizeze pe șefa DNA.

„Dacă scoatem nițel capul de la cutie și privim cu calm și detașare stenogramele noilor înregistrări cu Kovesi, difuzate de siteul luju.ro, și validate suspecte de repede – fie și cu mici rezerve – de către DNA, e imposibil să nu observăm cît de bine iese șefa anticorupției din ele”, scrie sursa citată.

În fond, ce aflăm de acolo? Că femeia e dezamăgită de activitatea din ultima perioadă a procurorilor, de lipsa de rezultate, de faptul că peștii mari nu au mai fost deranjați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aflăm că Laura Kovesi le cere răspicat subalternilor săi – neuitînd să prezinte, onest, avantajele meseriei de procuror la DNA – să aleagă dacă vor să plece în zări mai calde ori să renunțe la dolce far niente și să se apuce de treabă.

Aflăm că e interesată nu de plevușcă, ci de rechini cei mari ai corupției, în speță miniștrii sau prim-miniștrii” mai scrie sursa citată.