Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, crede ca „MOŢIUNEA va trece FĂRĂ PROBLEME”

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, crede ca „MOŢIUNEA va trece FĂRĂ PROBLEME”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a declarat că moţiunea de cenzură va trece fără niciun fel de problemă, afirmând că totul este bazat pe „calcule precise”.

„Regretăm faptul că a trebuit să ajungem la o moţiune de cenzură devreme ce nu a fost altă soluţie, devreme ce în momentul de faţă discutăm de un fost coleg de-al nostru care se joacă de-a guvernarea, care se joacă de-a puterea executivă într-un stat membru al Uniunii Europene. Nu avem altă soluţie decât să apelăm la mijlocul constituţional pentru a rezolva această situaţie de criză şi aceasta e moţiunea de cenzură. Moţiunea de cenzură va trece miercuri fără niciun fel de problemă şi vă spun lucrul acesta pe calcule foarte precise”, a spus Fifor, la Antena 3.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat că dacă moţiunea va trece, PSD va rămâne fără premier.

„Sunt convins că membrii de partid şi din Camera Deputaţilor şi din Senat vor înţelege că PSD nu va mai avea premier dacă această moţiune va trece. Ştim cât de greu ne-a fost cu Klaus Iohannis să punem premier. Acum, cu atât mai mult nu va pune premier”, a afirmat Cătălin Ivan, confrom agerpres.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News