Noi înregistrări explozive. Discuție incredibilă între un celebru PROCUROR DNA și UN POLIȚIST

Noi înregistrări explozive. Discuție incredibilă între un celebru PROCUROR DNA și UN POLIȚIST

România TV a dat publicității o înregistrare care surprinde o discuție halucinantă între fostul procuror DNA Mircea Negulescu și poliţistul judiciar Mitrea Ionuţ. Cei doi își bat joc de un arestat preventiv aflat la Câmpina, după ce acesta solicitase o saltea pe care să doarmă.

Mircea Negulescu: Intrăm într-un d-asta de casă şi mâncăm câte un salam, nu? La prânz, nu făceam aşa ? Nu mai poţi frate că s-a sesizat Viorel Dosaru. (...)

MN: I-a băgat salteaua lu’ ăla (lui Onea Nicolae de la Coni) ? Gata s-a rezolvat...

Mitrea Ionuţ: Al dracu’ ţigan, dormea pe paie când era mic şi acuma ....

Ne puteți urmări și pe Google News

MN: Care paie..dormea pe o craca , da-l dracu’ de cioara, Onea de la Coni ..Nu poa’ să doarmă în arest mă mânca, are salteaua naşpa, bagi p....a-n mă-să.

MI : Dormeo ... (saltea Dormeo)

MN: Dar oricum nu se ştie cum a ajuns în arest, că n-a făcut nicio cerere. A venit salteaua singură, ba… e teleghidată ba, saltea teleghidată , bagi p...a-n mă-să. Nu mai poate ţiganu’, al dracu’, dormea pe o craca, ai văzut ciorile alea cum stau pe o craca(..). Al dracu’ nu poate decât pe Dormeo, frate. HA HA.... Aaa, băieţii, toată lumea i-ar suge p....a.

MI: Să plătească ... (să doarmă fără saltea)

MN: Stai că mă ia capu’ acuma şi îl sun pe Viorel Dosaru şi zic : ba, Viorele, bagă frate 5 stele la arest mă, ce p...a mea ? Un Dom Perignon, şampanie. Fetiţe nu le aduceţi decât dacă e weekend .

MI: Da’ nu ştiţi cu ăla , de-l dădea în ziar ... aţi văzut ? Că îl scotea şi îl ducea la curve

MN: Se simte şi el omu’ bine, să…ce p..a mea.

Întregistrarea dialogului o găsiți pe pagina RomâniaTV.

Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care a exercitat acţiunea disciplinară faţă de procurorul Negulescu din cadrul DNA Ploiești, a stabilit, la începutul lunii mai, că acesta a adoptat un comportament inadecvat în cadrul unor discuţii purtate într-un birou din incinta sediului unităţii de parchet.

"Inspecţia Judiciară a exercitat acţiunea disciplinară faţă de procurorul Mircea Negulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în prezent suspendat din funcţie, pentru abaterile disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a)(1) şi l(2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată. În motivarea acţiunii disciplinare s-a reţinut că procurorul a adoptat un comportament inadecvat în cadrul unor discuţii purtate într-un birou din incinta sediului Parchetului, în timpul programului de lucru? în afara cadrului legal care reglementează activitatea de urmărire penală, în condiţiile în care procurorul cercetat nu reprezenta interesele Ministerului Public şi a manifestat o atitudine agresivă faţă de unul dintre participanţii la discuţie, sugerând inclusiv existenţa unor date care ar justifica efectuarea de cercetări penale faţă de acesta", se arata într-un comunicat al IJ. Conform aceleiaşi surse, s-a reţinut şi faptul că Mircea Negulescu a solicitat unui alt procuror, în prezenţa unui martor, a unui avocat şi a unui jurnalist, informaţii cu privire la conţinutul unor interceptări dintr-un dosar pe care celălalt magistrat îl instrumenta.