Grădina Zoologică – povestea care descrie moartea a 100 de oameni atacați de animale sălbatice în Botswana

Grădina Zoologică – povestea care descrie moartea a 100 de oameni atacați de animale sălbatice în Botswana

Grădina Zoologică, de James Patterson și Michael Ledwidge (RAO). Povestea creionată de James Patterson și Michael Ledwidge stă la baza serialului de succes ZOO, difuzat de CBS.

Grădina Zoologică, de James Patterson și Michael Ledwidge (RAO)

 

Jackson Oz este un zoolog american, care își câștigă existența organizând safariuri în Botswana. Viața lui curge liniștit până în clipa în care mai bine de 100 de oameni cad victime unor atacuri inexplicabile ale animalelor sălbatice. Convins că nu este un accident nefericit, ci o adevărată epidemie, Oz încearcă să îi determine pe mai-marii planetei să acționeze.

 

APRECIERI:

„James Patterson, omul care nu ratează.“ TIME „

Ce este cu adevărat înspăimântător la Grădina Zoologică este că e foarte plauzibil. Poți să nu fii de acord cu toate punctele de vedere, dar cu siguranță o să citești și o să tot reflectezi, de la prima până la ultima pagină.“ The Bookreporter.com

 

DESPRE AUTOR

JAMES PATTERSON este regele vânzărilor de carte în Statele Unite și nu numai, volumele sale fiind mai bine vândute decât cele ale lui Dan Brown, Stephen King și John Grisham la un loc. În 40 de ani de carieră, scriitorul a vândut aproape 300 de milioane de exemplare, traduse în peste 40 de limbi. În anul 2011, de exemplu, unul din patru thrillere vândute a fost opera lui Patterson. MICHAEL LEDWIDGE, crescut în Bronx, absolvent al Manhattan College, este unul dintre autorii care colaborează frecvent cu James Patterson.

 

Ne puteți urmări și pe Google News