Senator republican, către TRUMP: Încetează cu mesajele pe TWITTER

Senator republican, către TRUMP: Încetează cu mesajele pe TWITTER

Fostul senator și candidat republican la prezidențiale Rick Santorum spune că administrația Trump ar face o treabă bună, dacă președintele ar înceta să mai scrie pe Twitter.

„Dacă scrii pe Twitter în fiecare zi și te plângi de presă și te plângi de modul în care ești tratat, o să te abați de activitate și nu o să ai timp să-și faci treaba. Acesta este mesajul”, a declarat Santorum într-o emisiune televizată, duminică.

El a continuat spunând că ultimele nouă luni i-au arătat președintețui că dacă „respecți mesajul, respecți scenariul, te concentrezi asupra politicii, aduci mesajele despre care ai vorbit în campania electorală și despre care americanii sunt interesați, poți fi un mare președinte”, conform CNN.

Sfatul venit din partea lui Santorum apare imediat după ce Trump s-a întors din turneul extern de 9 zile, prima sa vizită externă ca președinte. Trump a posta pe Twitter duminică dimineața, un nou atac la adresa mass-media, referitor la recentele scurgeri de informații, care ar fi fost inventate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Părerea mea este că multe scurgerui de informații din interiorul Casei Albe sunt minciuni fabricate de „fakenews media”, a scris el.

„De câte ori vedeți că scrie „spun sursele” în presa care dă știri false, și nu sunt meționate nume....este foarte posibil ca acele surse să nu existe, ci să fie inventate de scriitorii de știri false. #FakeNews sunt dușmanii!”, a scris Trump pe Twitter.

Santorum consideră că acest comportament digital al președintelui l-a deturnat pe Trump de la a face progrese în administrație. „Adevărul este că administrația ar putea face lucruri bune și ar face lucruri bune, dacă s-ar concentra pe promovarea agendei lor”, a spus Santorum.

Duminică seara, Trump a criticat pe Twitter pe cei care îl critică pentru mesajele pe care le scrie pe Twitter.