Ele sunt rusoiacele, cândva necunoscute, care au devenit CELEBRE în întrega lume - GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Ele sunt rusoiacele, cândva necunoscute, care au devenit CELEBRE în întrega lume - GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Multă lume e de părere că rusoaicele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Adevărat sau nu, cert este că printre modelele celebre care s-au impus pe scena showbiz-ului mondial se numără destul de multe femei din Rusia.

Vă prezentăm mai jos doar câteva dintre rusoaicele care au devenit celebre în întrega lume, chiar dacă s-au născut într-o țară care nu promite nimic în acest sens și au avut o copilărie banală.

Natalia Mihailovna Vodianova este un fotomodel cunoscut. Ea mai este filantrop și actriță ocazională de televiziune, fiind cunoscută pentru colaborarea cu Calvin Klein. Natalia vindea fructe în piață, când avea 11 ani și a fost descoperită de un angajat al unei agenții de fotomodele. 

A devenit în scurt timp cunoscută, datorită frumuseții sale naturale și s-a căsătorit cu un magnat britanic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Natașa Poleșcikova este un alt fotomodel din Rusia. Ea și-a început cariera de model în anul 2000, când a participat la un concurs de frumusețe din Moscova. Natașa a urmat o ascensiune relativ rapidă în ierarhia fotomodelelor. 

O altă frumusețe din mama Rusia este Anne V., pe numele său adevărat Anne Sergeyevna Vyalitsyna. A început să cocheteze cu lumea modeling-ului, după ce a fost descoperită întâmplător pe o stradă din St. Petersburg de către un membru al unei agenții. Acum, locuiește în SUA și a avut relații cu Leonardo di Caprio și solistul formației Maroon 5. Între timp s-a căsătorit și are un copil cu vicepreședintele Yahoo, Adam Cahan.

Evgenia Volodina a plecat la Paris pentru a-și construi o viață mai bună. După o perioadă în care s-a angajat și de-abia a putut să-și plătească chiria, a fost observată de un fotograf de modă, care a făcut-o celebră. Evgenia poza prima oară în revista Vogue, în anul 2000.

Irina Shayk este probabil fotomodelul cu cea mai rapidă ascensiune pe plan mondial. Frumoasa rusoaică și-a început cariera după ce a câștigat un concurs de frumusețe, în orașul ei natal, Chelyabinsk. 

Mai târziu, Irina a intrat în lumina reflectoarelor, după ce a devenit iubita lui Cristiano Ronaldo. Povestea lor de dragoste a durat un an, până în 2015. De atunci, fotomodelul s-a cuplat cu Bradley Cooper și a născut în luna martie 2017.