Reacția nervoasă a Olguței Vasilescu pe Facebook

Reacția nervoasă a Olguței Vasilescu pe Facebook

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a avut o reacție nervoasă pe Facebook, după ce a aflat că un tătic primește suma de 100.000 de lei lunar pentru indemnizația de creștere a copilului.

Olguța Vasilescu este de părere că bărbatul din Sibiu care, timp de doi ani, va primi indemnizație de la stat pentru creșterea copilului ar trebui să contribuie la stat timp de 200 de ani ca să acopere această sumă. Acesta a primit anul trecut, timp de patru luni, o indemnizaţie de creştere a copilului de 35.000 de euro, aceasta fiind ulterior recalculată şi stabilită la puţin peste o mie de lei.

"Nu e singurul care primeşte 35.000 euro indemnizaţie de creştere copil! Ştiţi câţi ani trebuie sa contribuie un astfel de tătic care primeşte timp de doi ani, lunar, o sumă de 100.000 lei? 200 de ani!!! Şi unii spun că merită astfel de indemnizaţii, pentru că «au cotizat destul la stat». N-am auzit pe nimeni care să fi muncit 2.400 de luni, adică 200 de ani, cât să acopere cuantumul unei astfel de indemnizaţii!”, a scris ministrul Muncii pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News