O nouă GAFĂ marca Donald Trump! Declarația care a lăsat „cu gura căscată” întreaga LUME. Râzi cu lacrimi

O nouă GAFĂ marca Donald Trump! Declarația care a lăsat „cu gura căscată” întreaga LUME. Râzi cu lacrimi

Donald Trump este un personaj care urmește mereu prin declarațiile sale ieșite din comun, iar acest lucru nu mai este niciu secret pentru nimeni.

Ultima teorie a președintelui american contrazice tot ce știe fiecare despre stilul de viață sănătos.  Mai exact, Trump este convins că oamenii se nasc cu o cantitate finită de energie şi, prin urmare, nu ar trebui să facă exerciţii fizice dacă doresc să trăiască mai mult.

Jurnaliștii de la The New Yorker au făcut o anchetă cu tentă satirică despre cum ar putea Trump să plece de la Casa Albă  "Au existat speculaţii considerabile despre sănătatea fizică şi psihică a lui Trump, în parte deoarece sunt cunoscute puţine fapte. Trump însuşi susţine că nu este un <<mare iubitor al somnului - îmi place să dorm trei patru ore>> şi are o pasiune pentru friptură şi pentru produsele McDonald's. În afară de golf, el consideră exerciţiile fizice ca fiind greşite, argumentând că o persoană, la fel ca o baterie, se naşte cu o cantitate finită de energie".

Părerile  sale vin în ciuda unor studii care au avut loc cu ani în urmă şi care au arătat că exerciţiile fizice moderate te fac să trăieşti o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă, scrie Mediafax. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Un studiu din 2012, de exemplu, a concluzionat că 150 de minute de exerciţii moderate pe săptămână (cum ar fi mersul pe jos, plimbări cu bicicleta sau drumeţii) prelungesc viaţa cu 3,4 ani. Şi doar 75 de minute pe săptămână pot adăuga 1,8 ani la speranţa de viaţă.

Întrebarea este cum poate Trump să creadă o asemenea minciună. Washington Post explică fenomentul, prezentând situația în aceeași tentă de umor. "După colegiu, după ce Trump a renunţat la obiceiurile sportive, a început să vadă timpul petrecut făcând sport ca timp pierdut. Trump credea că corpul uman este ca o baterie, cu o cantitate finită de energie, care în urma exerciţiilor fizice se epuizează. Aşa că a renunţat la a mai face sport”.