Cine sunt câștigătorii care au alergat pe pantele de la Sinaia? La băieți a învins un basarabean, la fete o „nemțoaică”

Cine sunt câștigătorii care au alergat pe pantele de la Sinaia? La băieți a învins un basarabean, la fete o „nemțoaică”

Maxim Răilean și Ingrid Mutter, una din cele mai bune alergătoare montane din țară, au fost cei doi câștigători ai ediției a doua a S-KARP UrbanTrail Sinaia

A fost o zi plină de alergare la Sinaia, cu ocazia ediției a doua a S-KARP UrbanTrail Sinaia. Peste 300 de alergători la UrbanTrail și peste 150 de copii la Kids Race au alergat la cele cinci curse (UrbanTrail-ul de 11 km, sferturi de finală, semifinală și finală + Kids Race), s-au bucurat de vremea frumoasă, de traseul plin cu pante, cărări, scări, asfalt și piatră cubică, cei ajunși în finală primind și premii în bani (1.000 lei, locul 1; 800 lei, locul 2; 600 lei, locul 3; 400 lei, locul 4; 300 de lei, locul 5; și 200 de lei, locul 6) și în produse de la sponsorii și partenerii evenimentului.

Finala feminină a fost dominată de alergătoarele montane, Ingrid Mutter (6.10) terminând puțin în fața Denisei Dragomir (6.22), cele două fiind urmate de Elena Moagă (6.54). Pe următoarele trei poziții au sosit Nicoleta Ciortan, Mariana Nenu și Ioana Matei.

Ne puteți urmări și pe Google News

La băieți, așa cum era de așteptat, lupta s-a dat între cei trei specialiști ai distanțelor sub 5.000 de metri, basarabenii Maxim Răileanu (5.16), Mihail Bizniuc (5.24) și craioveanul Andrei Ștefana (5.34), aceasta fiind și ordinea de trecere a liniei de finiș. Pe următoarele trei locuri ale finalei au sosit triatlonistul Bogdan Damian, și alergătorii montani, Szabolcs-István György și Andrei Preda, clasamentele finale putând fi consultate pe site-ul oficial, sinaia.urbantrail.ro. (foto: fisheye.ro)